Сезона
IV
натпреварувачи
1 923
Бран 28
00:00:00
Богатство за шампиони

Богатство за шампиони

Играчите кои завршиле на првите 3 места во турнирот, ќе добијат ваучери за дијаманти како што следува: 1-во место - 2 125 000 привремени дијаманти, 2-ро место - 1 275 000 привремени дијаманти, 3-то место - 850 000 привремени дијаманти.
Топ 50 играчи

Топ 50 играчи

Сите играчи рангирани во топ 50 на крајното рангирање ќе добијат ваучер за 85 000 привремени дијаманти.
Единствен преживеан

Единствен преживеан

Победникот во турнирот ќе има чест да го поседува овој златен медал во својот профил во сите светови.
Сребрен меч

Сребрен меч

Играчот рангиран на 2-ро место во турнирот ќе има чест да го поседува овој сребрен медал во својот профил во сите светови.
Бронзен меч

Бронзен меч

Играчот рангиран на 3-то место во турнирот ќе има чест да го поседува овој бронзен медал во својот профил во сите светови.
Специјален знак

Специјален знак

Играчите кои ќе освојат специјални награди ќе ги добијат и овие медали во своите профили во сите светови.