Сезона
III
натпреварувачи
2 507

Добредојдовте во Imperia Online Battle Royale!


Може да има само еден!

Империја Онлајн со гордост ви го претставува новото издание на индивидуалниот турнир во формат "Battle Royale" - Imperia Online Battle Royale!
Подгответе се за најтешките PvP услови, кои некогаш сте ги доживеале!
Ве предизвикуваме да победите и да станете Единствениот преживеан!

07-12-2021

Почеток на Сезона 3 на Battle Royale