Сезона
II
натпреварувачи
5 969

Добредојдовте во Imperia Online Battle Royale!


Може да има само еден!

Империја Онлајн со гордост ви го претставува новото издание на индивидуалниот турнир во формат "Battle Royale" - Imperia Online Battle Royale!
Подгответе се за најтешките PvP услови, кои некогаш сте ги доживеале!
Ве предизвикуваме да победите и да станете Единствениот преживеан!

03-31-2020

Регистрации за Battle Royale II